Καντε Κρατηση

Etrusco Εστιατόριο στην Κέρκυρα

BOOK A TABLE

ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ – ΔΥΣΑΝΕΞΙΕΣ

Οι συνταγές μας είναι εξαιρετικά ακριβείς στη δοσολογία. Προκειμένου να διατηρηθεί η καλύτερη εμπειρία γεύσης σας ζητάμε να κάνετε όσο τον δυνατόν λιγότερες αλλαγές και να μας αναφέρετε μόνο σοβαρές δυσανεξίες. Δεν προσφέρουμε vegan κουζίνα.
Δυσανεξίες: Παρακαλώ σημειώστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρχουν ίχνη ή υπολείμματα. Οι σοβαρές αλλεργίες είναι μερικές φορές τόσο σοβαρές που δεν μπορούμε ή δεν τολμούμε να δεσμευτούμε γι’ αυτές.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Κυριακή
19:30 – 24:00

 

ΓΚΡΟΥΠ

Δεχόμαστε online κρατήσεις για γκρουπ έως 15 ατόμων. Θα θέλατε να κάνετε κράτηση για περισσότερα άτομα; Επικοινωνήστε μαζί μας (Tel: +30 698 885 6622).

 

ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ

Όχι σορτς ή σανδάλια για τους κυρίους.

ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ/ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Για κρατήσεις, η πιστωτική κάρτα είναι υποχρεωτική για τη διασφάλιση του τραπεζιού. Παρακαλώ σημειώστε ότι η κάρτα σας δεν θα χρεωθεί.
Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας έως 24 ώρες πριν την επίσκεψή σας χωρίς καμία χρέωση. Σε περίπτωση ακύρωσης σε λιγότερο από 24 ώρες πριν την επίσκεψη σας θα υπάρξει χρέωση €80 ανά άτομο. Σε περίπτωση ακύρωσης 1 ώρα πριν την άφιξή σας ή μη εμφάνισης, θα υπάρξει χρέωση 130€ ανά άτομο.

 

ΠΑΙΔΙΑ

Αγαπάμε τα παιδιά, επίσης όμως αγαπάμε την ηρεμία στο χώρο του εστιατορίου, ως εκ τούτου δεν δεχόμαστε παιδιά κάτω των 8 ετών στην κύρια τραπεζαρία μας. Τα μικρότερα παιδιά προσκαλούνται να δειπνήσουν στην ιδιωτική τραπεζαρία μας, όταν είναι διαθέσιμη. Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε παιδικά καρεκλάκια.

 

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Γενικά δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα στο εστιατόριό μας. Αν έχετε κάποιο ειδικό αίτημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας νωρίτερα.