Ο Σεφ Μας

Σπουδή αλλά και φαντασία, γνώση αλλά και έμπνευση, ταλέντο αλλά και τεχνική. Αυτό είναι η μαγειρική. Και φυσικά αφοσίωση και σκληρή δουλειά, ώστε να βελτιώνεις συνεχώς το επίπεδό σου.

Έκτορας Μποτρίνι

Restaurant Corfu | Ettore Botrini
Restaurant Corfu | Ettore Botrini

Έκτορας Μποτρίνι

Ο Ιταλοκερκυραίος Έκτορας Μποτρίνι, είναι γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1969 και μεγαλωμένος στην Κέρκυρα.
Το 2006, όπως και το 2009 έκανε επίσης πρακτική άσκηση κοντά στον βραβευμένο με 3 αστέρια σεφ και φίλο του, Martin Berasategui.
Η επαγγελματική του πορεία μεγάλη, καθώς από το 1986 έως το 1992 μαθήτευσε και εργάστηκε δίπλα στο σεφ και πατέρα του Etrusco Botrini σε πολλά κλαμπ MED ανά την υφήλιο.
Τα δύο επόμενα χρόνια εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση Εστιατόριο «Etrusco» στην Κέρκυρα, βραβευμένο ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδος με συνεχόμενες ανοδικές βαθμολογίες από οδηγούς γευσιγνωσίας.
Το 1993-94 συνέχισε τη μαθησιακή του πορεία σε διάφορα εστιατόρια, βραβευμένα με 3 Αστέρια της Michelin στο Μονακό/Γαλλία για να επιστρέψει στην Κέρκυρα και να αναλάβει από το 1999 τα σκήπτρα του σεφ στο εστιατόριό του «Etrusco».
Η εκπαιδευτική του πορεία όμως δε σταμάτησε εκεί αφού το 2006 ξεκίνησε για την Ισπανία, όπου παρακολούθησε σεμινάρια στη μοριακή γαστρονομία κάνοντας πρακτική εξάσκηση.