Botrini Restaurant Corfu

Etrusco Εστιατόριο στην Κέρκυρα, Ελλάδα

Η αγάπη μας για τη γαστρονομία και τη μαγειρική τέχνη είναι το στοιχείο που μας έκανε να δημιουργήσουμε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον για μία ξενάγηση στον κόσμο των γευστικών απολαύσεων. Η ηθική μας ικανοποίηση είναι το χαμόγελο ευχαρίστησης στο πρόσωπο του κάθε πελάτη μας. Στόχος του εστιατορίου μας είναι η διαρκής αναζήτηση για τη σύνθεση και την τελειοποίηση μοναδικών πιάτων.

Έκτορας Μποτρίνι

Καλύτερο Εστιατόριο στην Ελλάδα το 2020

Corfu Restaurant Botrini

Etrusco

Εστιατόριο Κέρκυρα
Corfu Restaurant Botrini

Etrusco

Εστιατόριο Κέρκυρα
Corfu Restaurant Botrini

Etrusco

Εστιατόριο Κέρκυρα
Corfu Restaurant Botrini

Etrusco

Εστιατόριο Κέρκυρα
Corfu Restaurant Botrini

Etrusco

Εστιατόριο Κέρκυρα
Etrusco on board – Offsite Events
Εξ’ ολοκλήρου Διάθεση & Στο Χώρο Σας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Σεφ

Έκτορας Μποτρίνι

Ο Ιταλοκερκυραίος Έκτορας Μποτρίνι, είναι γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1969 και μεγαλωμένος στην Κέρκυρα.

 

Το 2006, όπως και το 2009 έκανε επίσης πρακτική άσκηση κοντά στον βραβευμένο με 3 αστέρια σεφ και φίλο του, Martin Berasategui.

 

Εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση Εστιατόριο «Etrusco» στην Κέρκυρα, βραβευμένο ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδος με συνεχόμενες ανοδικές βαθμολογίες από οδηγούς γευσιγνωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κρατήσεις

ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ & ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Στο εστιατόριο Etrusco στην Κέρκυρα, εστιάζουμε στην ολοκληρωμένη εμπειρία. Με αυτό τον τρόπο, θέλουμε να τονίσουμε τη σχέση της ακατέργαστης φύσης, της παραγωγής και της πολιτιστικής μας ιστορίας.

 

ΚΑΛΕΣΤΕ: +30 26610 93342

Η ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ
απ’ τον Έκτορα Μποτρίνι

Consulting

Το Ettore Botrini’s Group αναλαμβάνει, συμβουλευτικά, να αναβαθμίσει ή να εκσυγχρονίσει το εστιατόριο σας, μαγειρικά, αλλά και να βελτιώσει την παραγωγικότητα του προσωπικού σας και την οικονομική σας αποδοτικότητα.

 

Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σας το concept ενός μελλοντικού εστιατορίου σας ή να δώσουμε λύσεις σε θέματα που προκύπτουν σε ένα ήδη υπάρχον εστιατόριο σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ