Καλύτερο Εστιατόριο στην Ελλάδα το 2024

από τον οδηγό FNL

Το Ετρούσκο βραβεύεται ως Το Καλύτερο Εστιατορίο στην Ελλάδα για 11 συναπτά έτη.

 

«Ένα τοπίο δεν είναι κάποιο, απλώς, σύνολο γης, φυτών και υδάτων. Είναι η προβολή της ψυχής ενός λαού πάνω στην ύλη.»

Οδυσσέας Ελύτης

 

Το δικό μας τοπίο απλώνεται σ’ αυτή την εύφορη πλαγιά της Κέρκυρας στην οποία βρίσκεται το Εtrusco εδώ και 31 χρόνια. Στοιχεία του τοπίου η κορφιότικη τερακότα, τα λουλούδια και τα βότανα που ξεπροβάλουν από τα παρτέρια και αρωματίζουν το φαγητό μας, τα ελαιόδεντρα που γεμίζουν τον ορίζοντα για να καταλήξουν στο Ιόνιο πέλαγος· η γέρικη μουριά που σκύβει από πάνω μας, σαν να προσπαθεί να μας αγκαλιάσει. Το τοπίο, όπως γράφει ο ποιητής, δεν το ατενίζουμε απλά. Είναι μέσα μας. Μας διαμορφώνει και το διαμορφώνουμε με τη ματιά μας. Ορίζει τις αναμνήσεις και τις παραδόσεις μας. Περιέχει κωδικοποιημένες τις αντιλήψεις μας για τη ζωή και τη γαστρονομία.

Σας καλούμε να αφεθείτε στη φιλοξενία του τοπίου και των ανθρώπων του: του Ετρούσκο, του Έκτορα, της Μόνικας. Να συντονιστείτε μαζί του, να το βιώσετε:

Να το κάνετε μνήμη.

Etrusco

Εστιατόριο Κέρκυρα

Etrusco

Εστιατόριο Κέρκυρα
Corfu Restaurant Botrini

Etrusco

Εστιατόριο Κέρκυρα
Corfu Restaurant Botrini

Etrusco

Εστιατόριο Κέρκυρα

Etrusco

Εστιατόριο Κέρκυρα
Ιδιωτικό Δείπνο & Private Chefing
Εξ’ ολοκλήρου Διάθεση & Στο Χώρο Σας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Σεφ

Έκτορας Μποτρίνι

Ο Ιταλοκερκυραίος Έκτορας Μποτρίνι, είναι γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1969 και μεγαλωμένος στην Κέρκυρα.

 

Το 2006, όπως και το 2009 έκανε επίσης πρακτική άσκηση κοντά στον βραβευμένο με 3 αστέρια σεφ και φίλο του, Martin Berasategui.

 

Εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση Εστιατόριο «Etrusco» στην Κέρκυρα, βραβευμένο ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδος με συνεχόμενες ανοδικές βαθμολογίες από οδηγούς γευσιγνωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κρατήσεις

ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ & ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Στο εστιατόριο Etrusco στην Κέρκυρα, εστιάζουμε στην ολοκληρωμένη εμπειρία. Με αυτό τον τρόπο, θέλουμε να τονίσουμε τη σχέση της ακατέργαστης φύσης, της παραγωγής και της πολιτιστικής μας ιστορίας.

 

ΤΗΛ. & WHATSAPP: +30 698 885 6622

Η ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ
απ’ τον Έκτορα Μποτρίνι

Consulting

Το Ettore Botrini’s Group αναλαμβάνει, συμβουλευτικά, να αναβαθμίσει ή να εκσυγχρονίσει το εστιατόριο σας, μαγειρικά, αλλά και να βελτιώσει την παραγωγικότητα του προσωπικού σας και την οικονομική σας αποδοτικότητα.

 

Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σας το concept ενός μελλοντικού εστιατορίου σας ή να δώσουμε λύσεις σε θέματα που προκύπτουν σε ένα ήδη υπάρχον εστιατόριο σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ