
{}
{}
Η αγάπη μας για τη γαστρονομία και τη μαγειρική τέχνη είναι το στοιχείο που μας έκανε να δημιουργήσουμε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον για μία ξενάγηση στον κόσμο των γευστικών απολαύσεων. Η ηθική μας ικανοποίηση είναι το χαμόγελο ευχαρίστησης στο πρόσωπο του κάθε πελάτη μας. Στόχος του εστιατορίου μας είναι η διαρκής αναζήτηση για τη σύνθεση και την τελειοποίηση μοναδικών πιάτων.
Έκτορας Μποτρίνι
Ο Ιταλοκερκυραίος Έκτορας Μποτρίνι, είναι γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1969 και μεγαλωμένος στην Κέρκυρα.
Το 2006, όπως και το 2009 έκανε επίσης πρακτική άσκηση κοντά στον βραβευμένο με 3 αστέρια σεφ και φίλο του, Martin Berasategui.
Εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση Εστιατόριο «Etrusco» στην Κέρκυρα, βραβευμένο ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδος με συνεχόμενες ανοδικές βαθμολογίες από οδηγούς γευσιγνωσίας.
Στο εστιατόριο Etrusco στην Κέρκυρα, εστιάζουμε στην ολοκληρωμένη εμπειρία. Με αυτό τον τρόπο, θέλουμε να τονίσουμε τη σχέση της ακατέργαστης φύσης, της παραγωγής και της πολιτιστικής μας ιστορίας.
Η ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ