My Origins

Τιμή Ανα Άτομο 130€
Wine pairing: 80€
Verde
Inganno
Azzardo
Τζουρναδα
Το δικο μας carpaccio ξιφια
κερκυραϊκή νερατζοσαλάτα από παλαιά, σαλικόρνια και κουρκουμάς
Carpaccio χταποδι με Μεσογειακες γευσεις
παραλλαγή πιάτου του Etrusco Botrini
Perseveranza «επιμονη»
παπαρδέλες φτιαγμένες στο χέρι, ραγού πάπιας και καλοκαιρινή μαύρη τρούφα
Σημειωσεις απο ενα ταξιδι
αργοψημένο αρνί, τυρόπηγμα Κερκύρας, κρέμα από μελιτζάνα και σοκολάτα, χαμομήλι και σάλτσα όπως στο Μαρόκο
Ή
Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ…
Κερκυραϊκό μπουρδέτο αλά παλαιά
Pre dessert
Παροδικοτητα
Άγριες φράουλες με βανίλια, port και μαρέγκα

*Το μενού ισχύει για ολόκληρο το τραπέζι

Akron Aoton

Τιμή Ανα Άτομο 180€
Wine pairing: 110€
Verde
Inganno
Garbo
Azzardo
Tzournada
Το δικο μας carpaccio ξιφια
κερκυραϊκή νερατζοσαλάτα από παλαιά, σαλικόρνια και κουρκουμάς
Το τριανταφυλλο
ενός ξεχασμένου τόπου
Παντζαρι απο την Κερκυρα στη Σικελια
παντζάρι, ταραμάς, μπαρμπούνι
Gastro - Esperanto
Κερκυραϊκο τσιγαρελι
η σουπιά που έγινε τσιγαρέλι
Μπιανκο
χθες… σήμερα… αύριο
Tournedo Rossini
από τη δική μου πλευρά
Pre dessert
Ο τελευταιος πειρασμος
ανάποδη πορτοκαλόπιτα
Επιπλέον Πιάτα
Homemade cold cuts
€35
Extra Cheese Plate
€25

*Το μενού ισχύει για ολόκληρο το τραπέζι

A La Carte

Απο την παραδοση στην εξελιξη…
€35
το σοφρίτο που έγινε carpaccio κρέας
Γαριδες
€35
σε κρούστα από κανταΐφι, και ξύδι φράουλας
Wild
€28
o κήπος του Etrusco
Τα δικα μας αλλαντικα
€35
Θριαμβος της θαλασσας
€110
2 άτομα
Tournedo Rossini
€58
από τη δική μου πλευρά
Μπιανκο
€48
χθες… σήμερα… αύριο
Παροδικοτητα
€16
άγριες φράουλες με βανίλια, port και μαρέγκα
Το κοκτειλ που αγαπησαμε
€16
Pina colada
Ο τελευταιος πειρασμος
€16
ανάποδη πορτοκαλόπιτα

Το παραπάνω μενού αντιπροσωπεύει την κουζίνα και τη φιλοσοφία του εστιατορίου Etrusco, στόχος του οποίου είναι η διαρκής αναζήτηση για τη σύνθεση και την τελειοποίηση μοναδικών πιάτων. Πέρα από αυτά, αν μας ζητηθεί, τουλάχιστον 2 μέρες πριν, θα μπορούσαμε να ετοιμάσουμε ένα πιο προσωπικό μενού, το οποίο θα συμπεριλάμβανε «εμβληματικά» πιάτα από παρελθούσες περιόδους του εστιατορίου ή και οποιοδήποτε άλλο φαγητό θα επιθυμούσαν οι πελάτες μας.