Ευχαριστούμε

Σας ευχαριστούμε για το αίτημα κράτησης!
Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό για την διαθεσιμότητα.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Κυριακή
19:30 – 24:00

 

ΓΚΡΟΥΠ

Δεχόμαστε online κρατήσεις για γκρουπ έως 8 ατόμων. Θα θέλατε να κάνετε κράτηση για περισσότερα άτομα; Επικοινωνήστε μαζί μας (Tel: +30 26610 93342).

 

ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ/ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Για κρατήσεις άνω των 4 ατόμων είναι απαραίτητα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Παρακαλώ σημειώστε ότι η κάρτα σας δεν θα χρεωθεί. Ο λογαριασμός σας θα εκδοθεί και θα εξοφληθεί την ημέρα της επίσκεψής σας με όποιο τρόπο πληρωμής επιθυμείτε.
Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας έως και μια εργάσιμη μέρα πριν την επίσκεψή σας χωρίς καμία χρέωση. Σε περίπτωση ακύρωσης την ημέρα της κράτησης ή μη εμφάνισης, η πιστωτική σας κάρτα θα χρεωθεί με 80€ ανά άτομο.

 

ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ

Όχι σορτς ή σανδάλια για τους κυρίους.

 

ΠΑΙΔΙΑ

Αγαπάμε τα παιδιά, επίσης όμως αγαπάμε την ηρεμία στο χώρο του εστιατορίου, ως εκ τούτου δεν δεχόμαστε παιδιά κάτω των 8 ετών στην κύρια τραπεζαρία μας. Τα μικρότερα παιδιά προσκαλούνται να δειπνήσουν στην ιδιωτική τραπεζαρία μας, όταν είναι διαθέσιμη. Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε παιδικά καρεκλάκια.

 

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Γενικά δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα στο εστιατόριό μας. Αν έχετε κάποιο ειδικό αίτημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας νωρίτερα.