My Origins

Τιμή Ανα Άτομο 90€
Wine pairing: 60€
Amuse bouche
Παντζαρι
στο φυσικό του περιβάλλον
Το δικο μας carpaccio ξιφια
Κερκυραϊκή νερατζοσαλάτα από παλαιά, σαλικόρνια και κουρκουμάς
Carpaccio χταποδι με Μεσογειακες γευσεις
παραλλαγή πιάτου του Etrusco Botrini
Γαριδες
σε κρούστα από κανταΐφι, και ξύδι φράουλας
Σημειωσεις απο ενα ταξιδι
αργοψημένο αρνί, τυρόπηγμα Κερκύρας, κρέμα από μελιτζάνα και σοκολάτα, χαμομήλι και σάλτσα όπως στο Μαρόκο
Pre dessert
Παροδικότητα
Άγριες φράουλες με βανίλια, port και μαρέγκα

*Το μενού ισχύει για ολόκληρο το τραπέζι

Equilibrium

Τιμή Ανα Άτομο 150€
Wine pairing: 80€
Amuse bouche
Chlorophyll
carbon_ara - Herring
Το δικο μας carpaccio ξιφια
κερκυραϊκή νερατζοσαλάτα από παλαιά, σαλικόρνια και κουρκουμάς
Αναφορα στην Ελλαδα
oι δικές μας πράσινες ντομάτες, χτένια, ελιές και αυγοτάραχο
Παντζαρι απο την Κερκυρα στη Σικελια
παντζάρι, ταραμάς, μπαρμπούνι
Royal a la Grecque
καραβίδα, θαλασσινά, ελληνικός καφές και κάρυ
Αστακος
με κερκυραϊκά σπιτσιερικά, νιόκι και εκχύλισμα από το κοράλι του
Κερκυραϊκο τσιγαρελι
η σουπιά που έγινε τσιγαρέλι
Γλυκαδια σαβορο
με νύξεις Κέρκυρας
Terra…misu
μανιτάρια σε υφές
Tournedo Rossini
από τη δική μου πλευρά
Pre dessert
Bonet
Mignardise

*Το μενού ισχύει για ολόκληρο το τραπέζι

A La Carte

Carpaccio χταποδι με Μεσογειακες γευσεις
παραλλαγή πιάτου του Etrusco Botrini
Το δικο μας carpaccio ξιφια
κερκυραϊκή νερατζοσαλάτα από παλαιά, σαλικόρνια και κουρκουμάς
Παντζαρι απο την Κερκυρα στη Σικελια
παντζάρι, ταραμάς, μπαρμπούνι
Απο την παραδοση στην εξελιξη…
το σοφρίτο που έγινε carpaccio κρέας
Γαριδες
σε κρούστα από κανταΐφι, και ξύδι φράουλας
Παντζαρι
στο φυσικό του περιβάλλον
Αναφορα στην Ελλαδα
οι δικές μας πράσινες ντομάτες, χτένια, ελιές και αυγοτάραχο
Terra…misu
μανιτάρια σε υφές
Wild
o κήπος του Etrusco
Θριαμβος της θαλασσας
2 άτομα
Perseveranza «επιμονή»
παπαρδέλες φτιαγμένες στο χέρι, ραγού πάπιας και καλοκαιρινή μαύρη τρούφα
Φως και σκοταδι
ένα ριζότο σαφράν με κεράσια, λιβάνι και θαλασσινά
Αστακος με κερκυραϊκα σπιτσιερικα
νιόκι και εκχύλισμα από το κοράλι του
Pasta benedetto cavalieri
μαγειρεμένη σαν ένα ριζότο, μέσα σε νερό από λεμόνι με αχινό και ντούγια
Σημειωσεις απο ενα ταξιδι
αργοψημένο αρνί, τυρόπηγμα Κερκύρας, κρέμα από μελιτζάνα και σοκολάτα, χαμομήλι και σάλτσα όπως στο Μαρόκο
Χοιρινο
με κρεμα από πράσινο μήλο, σάλτσα από φρούτα και μπαχαρικά
Φιλετο απο ψαρι ημερας
με κρέμα από θαλασσινά κυδώνια και σάλτσα εσπεριδοειδών
Tournedo Rossini
από τη δική μου πλευρά
Παπια Κερκυρα – Πεκινο
aller retour
Ο μπαρμπα Νικος μου ειπε…
Κερκυραϊκό μπουρδέτο αλά παλαιά
Προνομιακη σχεση μιας παστιτσαδας
Κερκυραϊκή παστιτσάδα με ντομάτες cuore di bue και κερκυραϊκά σπιτσιερικά της κυρίας Τούλας
Επιστροφη στο μελλον…
ένα μπιάνκο…λίγο μαύρο…λίγο άσπρο
Pomo d’oro
παγωτό από κατσικίσιο τυρί με μαρμελάδα ντομάτας και κρέμα λεμόνι
Πεντε λεπτα
ταξίδι γύρω από τη σοκολάτα
Παροδικοτητα
άγριες φράουλες με βανίλια, port και μαρέγκα
Divertissement
σκεφτομενος το καλοκαιρι και το zen. Ανανάς σε υφές, μοτσαρέλα και ρόκα
Το κοκτειλ που αγαπησαμε
Pina colada
Συγχρονισμος
σούπα από κεράσια, σοκολάτα και κανέλα

Το παραπάνω μενού αντιπροσωπεύει την κουζίνα και τη φιλοσοφία του εστιατορίου Etrusco, στόχος του οποίου είναι η διαρκής αναζήτηση για τη σύνθεση και την τελειοποίηση μοναδικών πιάτων. Πέρα από αυτά, αν μας ζητηθεί, τουλάχιστον 2 μέρες πριν, θα μπορούσαμε να ετοιμάσουμε ένα πιο προσωπικό μενού, το οποίο θα συμπεριλάμβανε «εμβληματικά» πιάτα από παρελθούσες περιόδους του εστιατορίου ή και οποιοδήποτε άλλο φαγητό θα επιθυμούσαν οι πελάτες μας.