My Origins

Τιμή Ανα Άτομο 90€
Wine pairing: 55€
Amuse bouche
Παντζαρι
στο φυσικό του περιβάλλον
Το δικο μας carpaccio ξιφια
Κερκυραϊκή νερατζοσαλάτα από παλαιά, σαλικόρνια και κουρκουμάς
Carpaccio χταποδι με Μεσογειακες γευσεις
παραλλαγή πιάτου του Etrusco Botrini
Γαριδες
σε κρούστα από κανταΐφι, και ξύδι φράουλας
Σημειωσεις απο ενα ταξιδι
αργοψημένο αρνί, τυρόπηγμα Κερκύρας, κρέμα από μελιτζάνα και σοκολάτα, χαμομήλι και σάλτσα όπως στο Μαρόκο
Pre dessert
Τζατζικι

*Το μενού ισχύει για ολόκληρο το τραπέζι

Ionian Stories

Τιμή Ανα Άτομο 160€
Wine pairing: 80€
Amuse bouche
Καραμελωμενο μιλφειγ
από φουά γκρα και ξιφία
Το δικο μας carpaccio ξιφια
κερκυραϊκή νερατζοσαλάτα από παλαιά, σαλικόρνια και κουρκουμάς
Παντζαρι
από την Κέρκυρα στη Σικελία
Royal a la Grecque
καραβίδα, θαλασσινά, ελληνικός καφές και κάρυ
Battuta
με κάρυ και σπιτσιερικά
Αστακος
με κερκυραϊκά σπιτσιερικά, νιόκι και εκχύλισμα από το κοράλι του
Κερκυραϊκο τσιγαρελι
η σουπιά που έγινε τσιγαρέλι
Γλυκαδια σαβορο
με νύξεις Κέρκυρας
Tournedo Rossini
από τη δική μου πλευρά
Pre dessert
Mignardise

*Το μενού ισχύει για ολόκληρο το τραπέζι

A La Carte

Carpaccio χταποδι με Μεσογειακες γευσεις
παραλλαγή πιάτου του Etrusco Botrini
Καλοκαιρι στην Κερκυρα
Κερκυραϊκή φριτούρα, λίγο ανάμεικτη και χιόνι φέτας
Το δικο μας carpaccio ξιφια
κερκυραϊκή νερατζοσαλάτα από παλαιά, σαλικόρνια και κουρκουμάς
Το δικο μας καπνιστο κρεας
βότανα από εδώ και το τυρί των απέναντι
Γαριδες
σε κρούστα από κανταΐφι, και ξύδι φράουλας
Παντζαρι
στο φυσικό του περιβάλλον
Καραμελωμενο μιλφειγ
από φουά γκρα και ξιφία
Wild
o κήπος του Etrusco
Θριαμβος της θαλασσας
2 άτομα
Perseveranza «επιμονή»
παπαρδέλες φτιαγμένες στο χέρι, ραγού πάπιας και καλοκαιρινή μαύρη τρούφα
Ριζοτο
με αγριομάραθο, κυδώνια και χαμομήλι
Αστακος με κερκυραϊκα σπιτσιερικα
νιόκι και εκχύλισμα από το κοράλι του
Σημειωσεις απο ενα ταξιδι
αργοψημένο αρνί, τυρόπηγμα Κερκύρας, κρέμα από μελιτζάνα και σοκολάτα, χαμομήλι και σάλτσα όπως στο Μαρόκο
Χοιρινο με κρεμα
από πράσινο μήλο, σάλτσα από φρούτα και μπαχαρικά
Ο ανθρωπος ζει οχι μονο απο ψωμι...
παραλλαγή σε ένα κερκυραϊκό τσιγαρέλι
Tournedo Rossini
από τη δική μου πλευρά
Ο μπαρμπα Νικος μου ειπε…
Κερκυραϊκό μπουρδέτο αλά παλαιά
Προνομιακη σχεση μιας παστιτσαδας
Κερκυραϊκή παστιτσάδα με ντομάτες cuore di bue και κερκυραϊκά σπιτσιερικά της κυρίας Τούλας
Ενα μπιανκο…
λίγο μαύρο
Pomo d’oro
παγωτό από κατσικίσιο τυρί με μαρμελάδα ντομάτας και κρέμα λεμόνι
Παροδικοτητα
άγριες φράουλες με βανίλια, port και μαρέγκα
Τζατζικι
Το κοκτειλ που αγαπησαμε
Pina colada
Divertissement, σκεφτομενος το χειμωνα και το zen
κεράσια και κανέλα

Το παραπάνω μενού αντιπροσωπεύει την κουζίνα και τη φιλοσοφία του εστιατορίου Etrusco, στόχος του οποίου είναι η διαρκής αναζήτηση για τη σύνθεση και την τελειοποίηση μοναδικών πιάτων. Πέρα από αυτά, αν μας ζητηθεί, τουλάχιστον 2 μέρες πριν, θα μπορούσαμε να ετοιμάσουμε ένα πιο προσωπικό μενού, το οποίο θα συμπεριλάμβανε «εμβληματικά» πιάτα από παρελθούσες περιόδους του εστιατορίου ή και οποιοδήποτε άλλο φαγητό θα επιθυμούσαν οι πελάτες μας.